Koronatilpasset Førjulsmesse vel i havn

Hvem hadde trodd at årets førjulsmesse skulle foregå på Facebook, Teams, Instagram og Youtube?! I år ble det sånn og dermed ble den avholdt i tråd med myndighetenes føringer. Menigheten avlyste både markedsdagen ved kirken og de planlagte konsertene. Messen besto dermed av helt nye digitale konsepter, i alt 7 kveldsarrangementer og her får du en oppsummering.

Aller først: Takk til alle som har produsert videoer, vært digitale verter for skiprepp, klesauksjon, quiz og lynlotterier, laget salgsartikler og jobbet i kulissene! Og ikke minst, takk til alle som bidro med penger til innsamlingen vår.

Ungdommer i menigheten arrangerte klesauksjon på Instagram og lagde videoer om pepperkakebaking og skipreparering. Klesauksjonen hadde modeller som både danset og slo hjul - til stor glede for publikum – mens prisene ble presset i været. Skiløperne fra KRIK fulgte opp instruksjonsvideoen sin med skipreptilbudet sitt, hvor skiene ble hentet og brakt til døra. Nytt av året var også quiz med Kahoot, som samlet mange titalls deltagere og familier foran skjermen og skapte stor stemning. 

Også to kjente og kjære innslag lot seg gjennomføre på digitale plattformer. Åresalgsdamene hadde kjempesuksess med sine to arrangementer. De kombinerte feelgood pludre-TV med svært effektivt og innbringende åresalg. Takk til lokale bedrifter som bidro med flotte gevinster. Stor takk også til de mange i menigheten som hadde laget produkter for salg. Messens siste arrangement var nemlig produktsalg på Teams. Også da var det blide fjes foran både kamera og skjerm. 

Til tross for et dramatisk redusert program sammenlignet med tidligere år, ser førjulsmessen ut til å levere et overskudd på 106 000 kroner. Dette kommer meget godt med i menighetens drift, ikke minst i barne- og ungdomsarbeidet.

imagennqn.png

 

 

Kontaktinformasjon for Holmen kirke

Adresse til Holmen kirke og kontor er Nesbruveien 55, 1396 Billingstad.

Vis på kart

Telefon: 66 75 40 90 

Org.nr. 971522437

Åpent kl. 10.00-14.00 mandag til fredag.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"