Bangladesh

Gjennom Bangladesh KFUK er Holmen menighet med å hjelpe unge mennesker til å sikre økonomisk stabilitet for seg selv, samt til å skape økonomisk rettferdighet in samfunnene de lever i.

YWCA Bangladesh ble grunnlagt i 1961. I tillegg til det nasjonale samarbeidet mellom YWCA Bangladesh og Global, har også KFUK-KFUM Buskerud samarbeidet med Bangladesh siden 1998. Det har også blitt etablert partnerskap mellom lokale Ten Sing-grupper i Norge og Bangladesh.

I mange år har det vært arrangert en gjensidig utveksling mellom landene, og i alt har 190 nordmenn besøkt Bangladesh og nærmere 90 personer fra Bangladesh har besøkt Norge. Sammen har de jobbet med temaer som menneskerettigheter, klima, vold mot kvinner, brystkreft og pubertet.

Bangladesh KFUK hjelper unge mennesker til å sikre økonomisk stabilitet for seg selv, samt til å skape økonomisk rettferdighet in samfunnene de lever i slik at dette kan øke levestandarden. Det blir gjort gjennom kurs og mikrofinans-grupper. Mikrofinansgrupper gir kvinner muligheten til å spare og låne penger, men det blir også brukt som en plattform for å lære kvinner om deres rettigheter og temaer relatert til mat og helse.

Hvis du ønsker å lese mer om arbeidet til Bangladesh KFUF, finner du deres hjemmeside ved å følge lenken under bildene.

 

Kontaktinformasjon for Holmen kirke

Adresse til Holmen kirke og kontor er Nesbruveien 55, 1396 Billingstad.

Vis på kart

Telefon: 66 75 40 90 

Org.nr. 971522437

Åpent kl. 10.00-14.00 mandag til fredag.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"