Ungdom

I Holmen er det mange aktiviteter for ungdom mellom 13 og 19 år!

Vil du synge i kor?

Serafene er navnet på koret for tenåringer i Holmen. Koret synger på musikaler og gudstjenester i Holmen kirke. Det har også vært arrangert turer med koret. Det er øvelser mandager og torsdager. Reportoaret spenner fra klassisk og gospel til nyskrevet musikk. Koret ledes av Ingebjørg Kosmo. 

 

KRIK: ballspill og aktivitet i gymsal 

"KRIK Holmen ungdom" møtes til ballspill, lek og aktiviter i gymsalen på Torstad ungdomsskole. Det er fredager kl. 17.30-19.00 (ikke i ferier). Gruppen ledes av en dyktig gjeng med frivillige videregåendeelever. De tar godt imot alle som stikker innom for å teste ut KRIK, eller som kommer der fast. På hver trening er det også en liten pause med andakt, der du får høre ungdommer og voksne som deler av sine erfaringer med å tro. "KRIK Holmen ungdom" har en egen Facebookgruppe. Der sier de ifra om treningene og andre sosiale aktiviteter. KRIK er åpen for alle tenåringer som vil, så stikk innom og sjekk det ut en gang. 

 

Teknikk og media

Vil du lære å styre lyd, liker å filme, eller tar gode bilder? Da har du muligheten til å bruke din interesse i Holmen. Vi streamer gudstjenester, filmer klipp til sosiale medier, fotograferer på våre arangementer osv. 

 

Crossing

NB! CROSSING ER FOR TIDEN SATT PÅ PAUSE.
Crossing er et møtested for ungdommer fra 13-20 år. Crossing har møttes torsdager kl. 17.30-21.00. Det starter med middag og avsluttes med en "skumrings". Hva kvelden fylles med velger deltakerne selv. Det har vært både quis, brettspill, dramaøvelser, kor, hyttetur m.m. Sjekk ut Facebookgruppen til Crossing. 

 

Vil du bli speider?

Holmen KFUK-KFUMspeidere holder til i Holmen kirke, når de ikke er ute på tur, tenner bål og utforsker naturen. De er den stor aktiv gruppe, med rundt 115 medlemmer. Les mer på hjemmesidene deres holmen.kmspeider.no, eller ta kontakt med dem på mail: info@holmenspeiderne.no for å finne ut hvordan du kan bli med.

 

Unge ledere og medarbeidere

For å lage gode arrangementer og aktiviteter for barn, ungdom og konfirmanter, så er vi avhengig av dere! Frivillige ledere bidrar med ulike oppgaver. Det kan være å lede en lek, synge/spille/danse/dramatisere på en gudstjeneste, fortelle en bibelhistorie, lage mat, følge en gruppe med konfirmanter på leir osv. 

I Holmen kirke er vi opptatt av at frivillige skal få god oppfølging og nye utfordringer. Sammen finner vi ut hva du har lyst til å bidra med. 

MiLK/lederkurs

De fleste av våre ledere har tatt MiLK/lederkurs hos oss. Et lederkurs er en fin måte å bli kjent med andre på, bli tryggere i lederrollen og prøve seg på litt ulike aktiviteter og oppgaver. 

 

Vil du starte noe nytt?

Savner du noe i Holmen? Har du ideer til hvordan ungdom kan møtes? Digitale møtepunkter? Ta kontakt, så kan vi idemyldre litt sammen. Kanskje får vi til å starte opp akkurat din drømmeaktivitet? 

 

 

Covid-19 og smittevern

I Holmen kirke forholder vi oss til nasjonale og lokale råd og regler. Vi følger også smittevernveilederen til Den norske kirke. Endringer og innstramninger i råd og regler kan medføre endringer i våre planlagte aktiviteter. De fleste arrangementrer for ungdom har nå påmelding, så vi raskt kan si ifra om endringer i planene. Noen aktiviteter går i perioder digitalt, og noe er satt på pause til vi kan møtes sammen i større grupper igjen. Ta kontakt om du er usikker på noe. 

Kontaktinformasjon for Holmen kirke

Adresse til Holmen kirke og kontor er Nesbruveien 55, 1396 Billingstad.

Vis på kart

Telefon: 66 75 40 90 

Org.nr. 971522437

Åpent kl. 10.00-14.00 mandag til fredag.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"