Ledig stilling som Domkantor

Bodø kirkelige fellesråd søker en domkantor/kordirigent på høyt nivå for å videreutvikle korarbeidet i Bodø domkirke.Primært ser vi etter en kantor med mastergrad i korledelse, men formelle utdanningskrav kan fravikes ved særlige kvalifikasjoner og erfaring som kordirigent. Erfaring med orkesterledelse samt motivasjon og egnethet for barne- og ungdomskorarbeid er en fordel.

Bodø domkirkes sokn
Domkantor i 100% stilling

Bodø kirkelige fellesråd søker en domkantor/kordirigent på høyt nivå for å videreutvikle korarbeidet i Bodø domkirke.
Primært ser vi etter en kantor med mastergrad i korledelse, men formelle utdanningskrav kan fravikes ved særlige kvalifikasjoner og erfaring som kordirigent. Erfaring med orkesterledelse samt motivasjon og egnethet for barne- og ungdomskorarbeid er en fordel.
Personlig egnethet vil tillegges stor vekt.
Prøvedirigering og evt prøvespill må påregnes.

Domkirken menighet er en aktiv sentrumsmenighet med et inkluderende gudstjenesteliv og en rik koraktivitet. Vi er en etterspurt konsertkirke, har jevnlig besøk av turister og har nær dialog med folkevalgte og næringslivsaktører. I forbindelse med at Bodø blir europeisk kulturhovedstad i 2024 er et stort kulturarbeid under oppseiling, der Bodø domkirkes musikkliv er en sentral aktør. Domkirkens sangskole er vår store stolthet og det er pr tiden 7 barnekor og 1 voksenkor knyttet til kirken. Staben består av 3 prester, 3 kantorer, musikkprodusent, troslærer, diakon, menighetsarbeider, kirketjener, renholder og daglig leder. Vi har utbyggingsplaner og en rekke spennende mål og tiltak for årene som kommer. Vår nye medarbeider forventes å være en deltakende tilrettelegger for aktivitetene i Domkirken.

Domkantor samarbeider nært med stab, menighetsråd og de ansvarlige for de ulike aktivitetene. Daglig leder er domkantors nærmeste leder.

Vi følger den til enhver tid gjeldende «Hovedtariffavtale for Den norske kirke» og relevante særavtaler. Stillingen innebærer pr dags dato arbeid 3 helger pr måned, noe som i nåværende avtale innebærer en ukentlig arbeidstid på 35,5 timer pr uke.

Vi tilbyr
  • Lønn etter avtale i henhold til KA sin tariff som domkantor eller dirigent/korleder, avhengig av kvalifikasjoner
  • Spennende og allsidige arbeidsoppgaver
  • Fleksibel arbeidstid og tillegg for ubekvem arbeidstid
  • God pensjonsordning

For stillingen gjelder de regler som fremgår av lover, reglement og gjeldende tariffavtale.
Vi oppfordrer interesserte til å søke uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming eller kulturell bakgrunn. Ved første gangs ansettelse gjelder en prøvetid på 6 måneder. Søkerne gjøres oppmerksom på at opplysninger om dem kan bli offentliggjort, selv om søkerne ber om å få søknaden unntatt offentlighet, jfr Offentlighetslovens § 25.

Dokumentasjon på utdanning og praksis skal ikke sendes inn, men legges frem i forbindelse med intervju. Søkerne bes oppgi to referansepersoner.

Søknadsfrist via vårt elektroniske søknadsverktøy er 31.10.2020   

Klikk på lenken under for fullstendig utlysningstekst og elektronisk søknad.

Kontaktinformasjon for Bodø kirkelige fellesråd

Bodø kirkekontor ligger i 2.etg i Storgata 29 i Bodø.

Kontoradresse: 
Storgata 29
8006 Bodø

E-post: post.bodo@kirken.no. Telefon: 755 00 300 

Åpningstid kirkekontoret: 
man-fre 09.00 -14.30
Telefontid: man-fre 09.00 - 14.30
Lunsj mellom 11.00 og 11.30 (sentralbordet er da stengt)

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"