Velkommen til Allehelgensmelsse

Høstens ene store høytidsdag i Den evangelisk-lutherske kirke er allehelgensdag, gjerne i månedsskiftet oktober/november. Den har samtidig preg av å være ”alle dødes dag”. Gudstjenesten denne søndagen er preget av takk, håp og lengsel.

Søndag 1. november 2020 i Mjøndalen kirke kl. 11.00

Til denne gudstjenesten ønsker vi spesielt å invitere dere som det siste året har mistet en nær person som bodde i Mjøndalen menighet. 

I gudstjenesten vil det bli rom for både sorg og glede, og håpet holdes frem gjennom tekster og musikk. Etter gudstjenesten inviterer vi til kirkekaffe.

Fra 2012 åpnet vi opp for at alle som er til stede på Allehelgensmessen skal få tenne lys for sine kjære. Det leses derfor ikke lenger opp navn. Navnene på dem som er gravlagt vil imidlertid være synlig på oppslag ved lysgloben. Vi minnes alltid den avdøde og dens familie i første gudstjeneste etter gravferden. Da nevnes avdøde med navn, det tennes lys og det blir lest en bønn for familien.

Menighetens samtaletjeneste
Sorg er en naturlig prosess som man må bruke tid og krefter på å arbeide med. Å sette ord på tanker, følelser og opplevelser rundt sorgen kan være til hjelp for å komme videre. Det kan også være godt å snakke med andre som har mistet en de var knyttet til.

Ønsker du å delta i en samtalegruppe eller har du behov for enkeltsamtaler, kontakt diakon Knut Johan Finquist på tlf. 32 98 91 43. Menighetens prester er også tilgjengelige for samtaler.

 

Kontaktinformasjon for Mjøndalen menighet

Mjøndalen kirke ligger i Vikveien 1, 3050 Mjøndalen.

Post- og besøksadresse:
Vikveien 1, 3050 Mjøndalen

Konto: 2220.31.04484
Vipps: #13986 - MJØNDALEN SOKN

Org.nr: 976 990 226

Epost: post.drammen@kirken.no

Telefonnummer: 32 98 91 00

Felleskontor for Den norske kirke i Drammen:
Albums gate 8
3016 Drammen
Telefon- og besøkstid:
man-fre kl. 09.00-15.00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"