Frivillighet

Ønsker du å bli frivillig i vår menighet? En meningsfylt oppgave og lettere å bli kjent? Ønsker du å bidra innenfor noe som interesserer deg?

I Mjøndalen menighet er det et mangfold av aktiviteter og fellesskap, med mange frivillige i sving. Noen ofte, andre en gang i blant. Noen jobber alene, andre i fellesskap. Noen går med menighetsbladet, noen er leder på konfirmantleir, noen sitter i menighetsrådet og noen ber for menigheten. Noen bidrar på Åpent hus og noen strikker og syr og noen er klokker eller kirkevert, for å nevne noe.

Til sammen utgjør disse medarbeiderne utrolig mange årsverk, et stort fellesskap og en mangfoldig og levende menighet. Vi ønsker at menigheten skal være et fellesskap man kan kjenne tilhørighet til. Et fellesskap man blir ønsket velkommen og blir sett som den man er. Et sted man kan komme med ideer og være med på å bygge noe sammen. Hvor man kan utfordres, utrustes og lære nye ting. Hvor man kan oppleve at man betyr noe for andre og får oppleve mestring.

Vi tror at det finnes mange ideer, drømmer og ukjente ildsjeler i menigheten. Vi ønsker å høre på disse drømmene. Mange av dem kan kanskje bli til virkelighet! Kanskje kan vi skape noe sammen, som vi ikke visste om før vi møttes.

Vår drøm er at menighetsfellesskapet skal være et fellesskap som engasjerer. Som gjør at vi får lyst til å bidra med noe, og at det føles givende. Frivillighet er ikke noe vi gjør for å hjelpe de ansatte, eller for å hjelpe kirken. Det er en naturlig del av å tilhøre en menighet, og vi tror at alle kan bidra med noe.

Hvert år inviterer vi også inn til en hyggelig medarbeiderfest:-)

Bærer du på noen drømmer eller ideer, eller ønsker å være med som frivillig i noe av det som allerede skjer? Ta kontakt med diakon Knut Finquist.


Kontaktinformasjon for Mjøndalen menighet

Mjøndalen kirke ligger i Vikveien 1, 3050 Mjøndalen.

Post- og besøksadresse:
Vikveien 1, 3050 Mjøndalen

Konto: 2220.31.04484
Vipps: #13986 - MJØNDALEN SOKN

Org.nr: 976 990 226

Epost: post.drammen@kirken.no

Telefonnummer: 32 98 91 00

Felleskontor for Den norske kirke i Drammen:
Albums gate 8
3016 Drammen
Telefon- og besøkstid:
man-fre kl. 09.00-15.00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"