Misjon

Vi støtter misjonsprosjektet på Madagaskar. I 2020 skrev Drøbak og Frogn menighet under på en 3 åring misjonsavtale med NMS, og det er vi stolte av! Som menighet er vi med på å støtte NMS sitt arbeid i Madagaskar. NMS arbeider bredt for befolkningen på Madagaskar. Arbeidet består av utdanning, diakonalt arbeid, og annet hjelpearbeid.

I byen Antsirabe støtter vi kirkens arbeid blant de aller fattigste gjennom ungdomssenter, alfabetiseringskurs, matutdeling og yrkesopplæring. Mye av innsatsen skjer ved hjelp av frivillige.

Hva gjør Drøbak og Frogn?

Vi viser solidaritet ved å løfte utfordringene i Madagaskar opp på agendaen. Vår hovedoppgave er å samle inn midler slik at det gode arbeidet på Madagaskar kan fortsette.

Vi har hygge å misjonstreff på hospitalet som er en fin måte å treffe hyggelig mennesker på. Her kan du gi en gave til misjonsprosjektet og du får en god opplevelse med spennende samtaler og temaer.

De yngste i menigheten er også engasjerte. Barnekorene, søndagsskolene med mer har vært med å samle inn penger til misjonsprosjektet. Sist men ikke minst samler vi inn kollekt og gaver fra fantastiske givere som er med på å støtte vårt engasjement på Madagaskar! Tusen takk for alle som bidrar store og små.

Kontaktinformasjon for Drøbak og Frogn menighet

Drøbak og Frogn kirkekontor,
Smia flerbrukshus,
Dyrløkkebakken 1,        
1448 Drøbak. 

E-post: kirkekontoret.frogn@kirken.no.
Telefon 40409710
telefontid mandag tom fredag
kl 10.00-14.00.

Org.nr. 976 986 245
Kontonummer: 8200.01.24725

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"