Familiesprell

Hver vår og hver høst, arrangerer vi familiesprell for småbarnsfamilier med barn i alderen 1 til 5 år. Samlingene er i Hunn kirke annen hver mandag. Vi har vanligvis 7-8 samlinger, der en av dem er en familiegudstjeneste. Familiesprell er et møtested for småbarnsfamilier i Gjøvik, og samlingene består av en halvtimes musikkstund og kveldsmat.

Vi får til 3 samlinger høsten 2020:

Hver samling er i Hunn kirke fra kl.17.30 til 18.30. Først sang og sprell, deretter skattekiste, lystenning og kveldsmat.

Datoene er:

  • 26.10 (avlyst)
  • 9.11
  • 23.11

 

Hva gjør vi på Familiesprell?

Hver samling starter med en musikkstund. Den består av både kjente og mer ukjente barnesanger med bevegelse, og programmet er ganske fast slik at barna kjenner det igjen fra gang til gang. Vi bruker rim og regler, øver oss på koordinasjon og bevegelse.

Etter musikkstunden samles barna rundt skattekista vår. Oppi den ligger det en spennende ting som gir et hint om en fortelling fra Bibelen. Fortellingen er ungene gjerne med på å dramatisere, eller hører fortalt på en enkel måte. Deretter går vi sammen inn i kirka hvor barna får lov til å tenne lys.

Kvelden avsluttes med kveldsmat og frilek.

Kontaktinformasjon for KirkenMIN

Postadresse:

Strandgata 13 A

2815 Gjøvik

Besøksadresse:

Ynglingen

Svoldersgate 2

2821 Gjøvik

KirkenMIN

45876222

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"