LysVåken

LysVåken er et arrangement hvor 11-åringer, dvs. 6. trinn. De blir invitert til å overnatte i sin kirke. De skal få utforske alle de ulike rommene i kirken, leke, spise god mat og bli bedre kjent med kirken sin. Med hensyn til smittevern har vi i 2020 valgt å avlyse, men årets 6.klassinger blir invitert til å delta i 2021.

Dersom noen synes dette er kjedelig, er det lov til å tyvstarte litt. Alle 6.-klassinger i Gjøvik kan nemlig bestille seg sin helt egen kristuskrans.

Lyst på din egen kristuskrans?

Kristuaskransen er et armbånd som består av mange forskjellige perler, hvor hver perle har sin egen betydning. Dette armbåndet kan bruke når du skal be og for å lære mer om Gud, den kristne tro og deg selv. Hvis du går i 6.klasse og ønsker å få en slikt armbånd i posten så kan du sende en mail til mh978@kirken.no med adressen din, så sender vi det i posten til deg. Det er med en liten brosjyre sånn at du kan lære om de ulike perlene.

Bilde kristuskrans.png

Se filmen fra 2019 her:

 

Kontaktinformasjon for KirkenMIN

Postadresse:

Strandgata 13 A

2815 Gjøvik

Besøksadresse:

Ynglingen

Svoldersgate 2

2821 Gjøvik

KirkenMIN

45876222

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"