LysVåken - overnatting i kirka!

Tør du å sove i kirka? Det kan du gjøre hvis du blir med på LysVåken 2020, lørdag 28.november til søndag 29.november kan du bli med på dette morsomme arrangementet. LysVåken er for 11-åringer, dvs. 6. trinn og invitasjoner sendes ut til alle døpte i posten. Har du ikke fått invitasjon, kan du likevel bli med.

Hva er LysVåken?

LysVåken arrangeres natt til første søndag i advent, og målet er å skape nysgjerrigehet rundt kirka og kristen tro. Visste du at 1. søndag i advent er kirkas nyttårsaften? Hva passer vel bedre da, enn en fest i kirka?

På LysVåken får du muligheten til å ligge over i kirka, hvis du tør? Det blir morsomme leker og aktiviteter, og en spennende skattejakt etter perler, som kanskje kan gi svar på hvem Gud er og hva han vil deg? I tillegg skal vi bli kjent i kirkerommet og kirka. Helga avsluttes med en stor festgudstjeneste hvor foreldre og søsken er hjertelig velkommen.

Viktig om overnatting i kirkene:

Gjøvik menighet arrangerer sammen med Engehaugen. Dvs. at de som hører til Gjøvik deltar i Engehaugen kirke, men dersom Hunn er mer aktuelt, velger dere det soknet ved påmelding.

Vardal og Bråstad samarbeider også. Dersom det blir få i Bråstad deltar de i Vardal.

Neste Lys Våken er 28.11 til 29. 11 2020.

Invitasjoner til neste arrangement kommer i begynnelsen av november 2020. Dersom du ikke er døpt eller ikke er medlem i Den norske kirke kan du selvfølgelig delta på LysVåken sammen med dine klassekamerater.

Se filmen fra 2019 her:

 

Kontaktinformasjon for KirkenMIN

Postadresse:

Strandgata 13 A

2815 Gjøvik

Besøksadresse:

Ynglingen

Svoldersgate 2

2821 Gjøvik

KirkenMIN

45876222

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"