4T6

4T6 har mye spennende å by på! Her er det alt fra lek og spill til samling og lekseklubb! 4T6 skal være en møteplass for ungene når skolen er ferdig på tirsdager. Vi ønsker også at barna skal bli bedre kjent med kirken sin.

Tid: Tirsdager fra kl. 12.30-14.30  

I skoleferiene er det ikke 4T6.

Sted: Rossabø kirke, ute og inne!

Målgruppe: 4T6 er for de som går i 4. til 6. klasse.

Info/påmelding: Du kan melde deg på 4T6 her

Pris pr. semester: Kr 250,-  (Utgifter til blant annet aktivitetsmateriell. Ved behov for redusert pris, ta kontakt med Jonas, 98242090.)

På 4T6 er det lekseklubb. Her er det voksne som hjelper deg med leksene dine. Det er jo veldig bra å kunne gjøre leksene før du kommer hjem. Når du kommer hjem kan de voksne se over leksene og du kan kanskje gjøre andre ting.

Vi spiser sammen. Ta med niste og drikkeflaske, vi serverer en liten frukt.. Dette er et høydepunkt på 4T6.

Det er mange aktiviteter å velge mellom når du er på 4T6! Det er et lite formingsrom (kjøkkenet nede) der det er enkel forming, som tegning, klipping, liming, perling. Av og til lager vi større formingsting. Hvis du heller vil gjøre andre aktiviteter kan du spille biljard, fotballspill, bordtennis, brettspill og playstation. En sikker vinner er å leke i "gymsalen". En stor favoritt er stikkball. Når det er bra vær ute, er vi på lekeplassen. Da er det gjerne tid for fotball, slåball eller annet gøy!

På 4T6 er det alltid samling i kirkerommet. Da  roer vi oss ned og undrer oss over ting.  Kanskje får du svar på ting du lurer på? Da får du høre fortellinger fra Bibelen. Det kan være gjennom et lite dramastykke, en quiz, fortelling, sang eller noe annet. På samlingen synger vi sammen, vi tenner lys og ber Fadervår. 

På 4T6 er det 3-4 voksne ledere, samt noen "miniledere" fra 7.klasse. 

Nyskjerrig? Stikk innom en tur, da vel!

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt med en av oss!

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"