Kirken.no bruker såkalte cookies til trafikkmåling og optimalisering av innhold. Hvis du klikker «Jeg forstår, lukk meldingen» aksepterer du at vi bruker cookies på sidene. Vil du vite mer om cookies, trykk «les mer».

Jeg forstår, lukk meldingen

Les mer

Personvernerklæring

Behandling av personopplysninger i Haugesund kirkelige fellesråd.

Når du bruker nettsiden vår og er i kontakt med oss vil Haugesund kirkelige fellesråd behandle personopplysninger om deg. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er Haugesund kirkelige fellesråd ved kirkeverge Kjetil Nordstrøm.

Kontaktinformasjonen til Haugesund kirkelige fellesråd er:

Adresse: Skåregaten 145
E-post: post.haugesund@kirken.no
Telefon: 52 80 95 00
Organisasjonsnr.: 976 993 454

Den norske kirke har ikke noe personvernombud, men avdelingsdirektør i Kirkerådets avdeling for kirkeordning, Ole Inge Bekkelund er ansvarlig for Den norske kirkes behandling av personopplysninger i medlemsregisteret.

For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte Kirkevergen.

Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags informasjon samler vi inn?
Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:

1. Følge opp henvendelser som kommer inn til oss. Vi tar vare på navn, telefonnummer, e-postadresse og eventuelle personopplysninger som måtte følge av henvendelsen. Herunder kontaktinformasjon og personopplysninger som er nødvendig for å yte deg kirkelige tjenester i forbindelse med kirkelige handlinger, trosopplæringstiltak og øvrige tilbud det er mulig for deg å melde deg på, som babysang, kor, leirer, med videre, samt gravferdsforvaltning. Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at disse opplysningene ofte er nødvendig for oss å ha, for å kunne hjelpe deg med din henvendelse og for å kunne følge deg opp i fortsettelsen.

2. For å gi informasjon om vår virksomhet: E-postadresse. Behandlingen skjer på grunnlag av avtale med deg.

3. Rekruttering til nye stillinger oss hos. CV, søknad, attester og referanser. Behandling av personopplysninger skjer på grunnlag av samtykke som du har gitt.

Utlevering av personopplysninger til andre
Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering.
Haugesund kirkelige fellesråd bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.  Vi benytter oss av følgende databehandlere per i dag:

Navn på databehandlere som blir brukt til å behandle personopplysningene som beskrevet under 1, samt hvorfor personopplysninger samles inn og hva slags opplysninger som samles inn. 

  • Agrando AS
  • Kirkepartner AS
  • TET AS
  • Ecclesia AS

All behandling av personopplysninger som vi foretar skjer innenfor EU/EØS-området.

Lagringstid
Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for. Da organer i Den norske kirke er forpliktet av arkivloven, gjør vi oppmerksom på at sletting først kan gjennomføres der dette er i overenstemmelse med om regelverket i arkivlovgivningens regelverk om kassasjon.

Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg
Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no.  

For å ta i bruk dine rettigheter må du sende mail til behandlingsansvarlig på følgende mailadresse: post.haugesund@kirken.no. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg - og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Den enkleste måten å gjøre dette på, er ta kontakt med behandlingsansvarlig på mail følgende mailadresse: post.haugesund@kirken.no.

Klager
Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke er i overenstemmelse med personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet på postkasse@datatilsynet.no

Endringer
Endring av våre tjenester og endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan medføre forandring i informasjonen du er gitt her. Vi vil sende deg informasjon om dette dersom vi har din mailadresse. Hvis vi ikke har din kontaktinformasjon, gjøres du oppmerksom på at oppdatert informasjon alltid vil finnes lett tilgjengelig på vår nettside.

 

Kontaktinformasjon for Haugesund kirkelige fellesråd

Haugesund kirkekontor ligger i andre etasje i Vår Frelsers
menighetshus i Haugesund sentrum.

Vår Frelsers kapell har adresse Viljarshaugen 40, 5538 Haugesund

Kontoradresse: 
Skåregaten 145
5527 Haugesund 

Postadresse: 
Postboks 612 
5501 Haugesund

E-post: post.haugesund@kirken.no
Telefon:       52809500
Fax:             52809501
Åpningstid:   Man-fre 08.00-15.30
Org.nr.: 976 993 454