Diakoni og omsorg

Diakoni er kirkens omsorgstjeneste. Vår visjon er Guds kjærlighet til alle mennesker og at alt det skapte skal komme til uttrykk gjennom våre handlinger, gjennom "nestekjærlighet, inkluderende felleskap, vern om skaperverket og kamp for rettferdighet" (DNK Plan for diakoni 2007)

I Vålerenga menighet ønsker vi at mennesker som møter oss erfarer åpenhet, respekt, oppmerksomhet og omtanke. Vi vil at våre felleskap skal være inkluderende og at vi sammen tar ansvar for vern av skaperverket. I samarbeid med andre organisasjoner vil vi bidra i kampen for rettferdighet.

Vi har alle mulighet for å bidra. Vi trenger å se hverandre. Å samarbeide. Vi trenger innspill, tilbakemeldinger og kreativt initativ. Vi ønsker oss sosialt mangfold og godt samspill. Vi trenger frivillige hjelpere til omsorgsoppgaver. Vi ønsker deltagelse og bidragsytere til arrangementer og aktiviteter .

Menigheten har en ansatt diakon : Nina Berger – som leder og koordinerer den diakonale tjenesten. Har du behov, ønsker, ideer eller vil bidra kan du kontakte henne på tel: 45870665 eller e-post: nb324@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"