Velkommen til Bakkehaugen, Majorstuen og Vestre Aker kirker

Fra 1.1.2015 ble Bakkehaugen, Majorstuen og Vestre Aker menigheter slått sammen. Det vil si at de tre menighetene er blitt ett sokn, og fra da av har felles menighetsråd. Bakkehaugen og Vestre Aker er kirker i det nye soknet, mens Majorstuen kirke er overført til andre aktiviteter.

Årene siden 2015 er blitt preget av omorganiseringen på ulike vis. Vi fikk på plass nytt felles menighetsråd høsten 2015, og dette er i godt gjenge nå.

Gudstjenestene er fortsatt det faste samlingsstedet og pulsslaget i menigheten. Hver søndag og helligdag inviteres det til høymesse eller familiemesse med samling rundt nattverdbordet som et naturlig høydepunkt. Det holdes gudstjenester formiddag  tre av fire søndager i Vester Aker og Bakkehaugen, og kveldsgudstjenester en søndag i måneden i Vestre Aker. I tillegg brukes Bakkehaugen kirke til gudstjeneste for Oslo International Church søndager kl. 16. I Majorstuen kirke er det kveldsgudstjenester på søndag eller i ukedagene arrangert av for eksempel Majorstua + eller Areopagos. Det er plass til alle, enten du ønsker å komme innom en gang iblant, eller du vil komme ukentlig.

Vil du gjøre en innsats for fellesskapet, er du velkommen til å melde deg som frivillig medarbeider. Ved siden av gudstjenestene preges soknet av forskjellige aktiviteter, på hvert sitt sted. Se informasjon om dette på nettsiden og i menighetsbladet.

Vi arbeider for å kunne styrke aktiviteten i soknet, ikke minst i forhold til barn og unge. Vi har nå egen trosopplæringsleder  med penger fra trosopplæringsprosjektet og har fått i gang ulike tiltak, slik som Superonsdag i Vestre Aker og Supermandag i Bakkehaugen. Følg med på kalenderen på sidene her, og Facebook, der informerer vi om det som skjer.

Kontaktinformasjon for Bakkehaugen, Majorstuen og Vestre Aker menighet

Felles menighetskontor:

Ullevålsveien 117

0359 Oslo

 

Kontortid: man-torsdag kl. 10-14

Telefon: 23 62 93 70

Soknets to kirker:

Bakkehaugen kirke

Carl Grøndahls vei 27

0871 Oslo

 

Vestre Aker kirke

Ullevålsveien 117

0359 Oslo

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"