Ulike kulturarrangement

Menigheten arrangerer jevnlig kulturarrangement med ulikt preg.

FN dagen: Et bredt arrangement som involverer ungdom fra hele byen. En salig miks av etnisk musikk og matkultur fra all verdens hjørner går sammen i en ny enhet. Ungdom fra bydelen går sammen i en godmodig epleslang der man henter nedfallsfrukt i hagene i Oslo øst. Denne presses og blir til LIF-LAGA en eplemost som ungdommene selger. Overskuddet fra salget går til veldedige formål lokalt og internasjonalt.

1.mai gudstjeneste: et samarbeid mellom Høybråten arbeiderforening, Caledonien jazzband og menigheten. Samarbeidet går på tvers av partitilhørighet og kulturelle sjangere.

Fastekvelder: Her presenterer menigheten ulike tema knyttet til forsakelse, tvil og tro. Fastetiden er en periode før påske der man gjerne kan stoppe opp og grunne over livets viderverdigheter - og ikke minst se seg selv i dette bildet. Temaer og arenaer: fastetradisjoner i ulike kulturer og kirkesamfunn, tekstlesning, kirkekino og konserter.

Utstillinger: Menigheten har tidligere samarbeidet med Høybråten maleklubb og andre kunstnere om utsillinger eller foredrag.

Askeosdagsgudtjeneste: Til disse gudstjenestene pleier menigheten å engasjere profesjonelle dansere som utøver sin dans inspirert av ulike tekster/musikk.

Kulturkvelder: et sovende arrangement som menigheten håper å blåse liv i. Menigheten inviterte sangere og musikere av alle aldrere til en liten mønstring. Dette ble gjerne arrangert samtidig som man hadde en kunstutstilling.

Kontaktinformasjon for Høybråten, Fossum og Stovner

Høybråten, Fossum og Stovner menighet består av tre kirker: Høybråten, Fossum og Stovner. Det er virksomhet og kontor i hver av kirkene men hovedkontoret ligger i Stovner kirke.

Kontoradresse:Stovnerfaret 25, 0982 OSLO 
Org.nr 911 852 934
Bank-konto 78740668063
Vipps: "Høybråten kirke" 38935
Vipps: "Fossum kirke" 40855
Vipps: "Stovner kirke" 40856 
merk med formål.

 

E-post: post.hfs.oslo@kirken.no

Telefon: 2362 9560 

Telefon- og besøkstid: Ti, on,fred  10-14, to: 12-14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"