Våren 2021 i MER

Vi er ved slutten av et tungt og annerledes år. Vi, som alle andre, måtte avlyse mange arrangementer som gjorde at vi ikke fikk samles så mye som ønsket. Vi håper at 2021 kan bli mer normalt, og at vi igjen kan samles til konserter, gudstjenester, filmklubb, sosialkveld, treningsklubb og bibelgrupper.

I 2020 fikk vi øvd oss på å være mer digitale. Vi fikk prøve oss på noen filmede gudstjenester og økt aktivitet på instagram. Dette året håper vi å kunne samles igjen i kirken.

Her er det vi har planlagt for Våren 2021:

Vi fortsetter med Gudstjeneste for Unge Voksne annenhver uke . Vi starter semesteret med første gudstjeneste 24. januar kl 19 - og håper vi får se mange nye fjes. Gudstjeneste for Unge Voksne feires søndag kl 19 i oddetallsuker. Se kalender eller følg med på facebook for mer informasjon.

Det er også planlagt mange flotte konserter i Ila kirke til våren. Vi starter sterkt i februar med konsert med Vaaje 3. februar (sjekk ut deres facebookside) og Birte Slettevoll 17. februar (link til fb) – noe vi gleder oss masse til. Følg med facebook og instagram for mer info. Hvis du eller bandet ditt vil spille konsert i Ila kirke, send en epost til med Runar Netland

Filmklubben fortsetter også med filmvisninger. Våren 2021 har vi temaet "Fantasy" og viser fantastiske filmer i all sin bredde, fra Terry Gilliam til Spike Jonze. Vi starter opp 19. januar med å vise Scott Pilgrim vs. The World fra 2010 av Edgar Wright. Trykk her for å lese mer om filmklubben våren 2021.

De søndagene det ikke er gudstjeneste er det sosialkvelder i Ila kirke, arrangert av «Unge voksne i Ila» som er vår enhet i KFUK-KFUM – her kan alle bli medlem. Tidligere har det blitt arrangert plantekveld, hobbykveld og juleverksted. Følg med på facebook! Du kan bli med i facebookgruppa «Unge i voksne i Ila» for mer info om hva enheten gjør.

Vi fortsetter med Åpen lesesal hver tirsdag fra kl 9-16 med gratis lunsj. Åpen lesesal starter opp igjen tirsdag 19. januar. Her kan du sitte og jobbe i ro og fred sammen med andre, og få et sosialt avbrekk ved lunsj.

Vi bringer også nyheter om frivilligheten som nå skal organiseres i «Crews». Du kan melde deg på ulike crew med ansvar for ulike deler av virksomheten vår – innhold på gudstjeneste, teknikk, kafé, musikk, SoMe, design- og oppussing. Du kan lese mer, eller melde deg på :)

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"