Program for konfirmantåret 2021

Sinsen kirke samarbeider med fire nabokirker om et felles konfirmantopplegg. Konfirmantåret strekker seg fra januar - september og avsluttes med en felles leir på Solbukta 29.juni-02.juli 2021.

Du kan velge mellom to varianter å være konfirmant: 

Variant 1: Vi møtes fem tirsdager i løpet av våren, deltar på Kirkens Nødhjelps fasteaksjon og samles på leir. De fem tirsdagssamlingene foregår i Lilleborg kirke kl. 16.30-18.15. Det tilbys middagsservering i forkant av samlingen kl. 16. Du inviteres til en konfirmasjonstid med kunnskap, opplevelser og refleksjon.  

Variant 2: I stedet for å delta på tirsdagssamlingene, kan du bli TenSing-konfirmant. TenSing er stedet for deg som er glad i å synge, spille i band, drive med drama og være sammen med andre. TenSing samles i Lilleborg/ Torshov kirker hver tirsdag mellom kl. 19-21, og er også med på fasteaksjon og leir. 

_____________________________________________________________________________

Uavhengig av variant 1 eller 2, deltar alle konfirmanter på følgende ting: 

Fasteaksjon: Hvert år gjør konfirmantenr i hele Norge en kjempeinnsats under Kirkens Nødhjelps fasteaksjon. De blir med som bøssebærere og samler inn penger til bl.a. rent vann og sanitærartikler til barn, ungdom og voksne i krise.

Gudstjenester: Konfirmantene skal delta på til sammen åtte gudstjenester. Noen av disse er felles, andre blir fordelt med oppgaver og finner sted i Sinsen kirke. To gudstjenester blir også valgfrie. 

Leir: 29.-02.juli 2021 drar vi på leir til Solbukta leirsted utenfor Frederikstad. Vi ønsker å gi gode opplevelser sammen med andre konfirmanter og ledere. på leiren blir det undervisning, lek, konkurranser, og mulighet for å bade. Leiren er som oftest et minne for livet!

_____________________________________________________________________________

Voksenstøtte

For at konfirmantene skal få et godt år, er det viktig at du som foresatt er med på å støtte opp om konfirmanten og opplegget. Av og til har vi behov for praktisk hjelp (f.eks. fasteaksjon, kirkekaffe, leir). Det er vitkig for oss med god kommunikasjon mellom oss og hjemmet og vi setter pris på beskjeder i god tid

Lurer du på noe eller er usikker, ikke nøl med å ta kontakt (kontaktinformasjon nedenfor).

Det er infomøte for Hasle og Sinsen konfirmanter i Sinsen kirke på 13.oktober kl. 17-18.30.

Konfirmanter fra Sofienberg & Paulus, Torshov & Lilleborg og Sagene & Iladalen har infomøte i Paulus kirke på 13.oktober kl. 17-18.30.

Vi gleder oss til å se dere!

Kontaktinformasjon for Sinsen menighet

Sinsen menighet ligger i Lørenveien 13, 0585 Oslo
Kontoradresse: Lørenveien 13, 0585 Oslo. 

E-post: post.sinsen@oslo.kirken.no.

Telefon: 23 62 97 60

Telefon- og besøkstid: Man-Tor 10-14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"