Ut i verden

Sat7 er menighetens misjonsprosjekt. Dette er en arabisk kristen tv-kanal som med respekt formidler det kristne evangelium inn i et område med svært få kirker. Sat7's mål er å se kirken vokse i Midtøsten og Nord-Afrika, gjøre den trygg i sin tro og tjene samfunnet.                                                                                                          I tillegg har søndagsskolen vært engasjert i et misjonprosjekt som heter Maisha mema.

Over halvparten av befolkningen i Midtøsten og Nord-Afrika har tilgang til satelitt-TV.

100 millioner tyrkisktalende, 100 millioner farsitalende og 320 millioner arabisktalende mennesker kan ta inn den arabiske kristne TV-kanalen SAT7. TV-kanalen er en kristen stemme inn i et område med svært få kirker.

Kanalene kringkaster over et område som omfatter 22 land i Midtøsten og Nord-Afrika, i tillegg til ytterligere åtte land i Europa hvor det er store innvandrermiljøer fra Midtøsten.

SAT7’s mål er å bidra til en levende kirke i Midtøsten og Nord-Afrika, som er trygg i sin trosformidling og som tjener samfunnet.

Den kristne satelittkanalen er både talerør og informasjonskilde for hele regionen.

Tilbudet omfatter underholdning, undervisning, barneprogram, gudstjenester, debatter og programmer som setter søkelys på sosiale problemer, menneskerettigheter, kvinners situasjon og menneskeverd.

Seertallet er høyt og responsen fra seerne er stor, med sms og facebook som de største kanalene for tilbakemelding. Et godt utbygd nettverk av kirker og personer sørger for god oppfølging videre.

SAT7 består av de fem kanalene SAT7 Arabic, SAT7 Pars, SAT7 Türk, SAT7 Plus og SAT7 Kids.

Sendingene går hele døgnet og kan også sees live på sat7.org. eller på deres facebook-side: https://www.facebook.com/SAT7Network?fref=ts