Vikarprester i Nordkapp i høst

Denne høsten er begge våre faste prester ute i permisjon. Men fortvil ikke, vi er så heldig å få to meget kompetente vikarer.

Sokneprest Onar Haugli har permisjon fram til august neste år for å være prest i Tromsø, mens kapellan Cato Engebretsen har studiepermisjon ut året. Det betyr at vi trenger hjelp noen måneder.

To vikarer

Fra og med 17. oktober og en måned framover, vikarierer pensjonert prest Are Sandnes hos oss. Mange vil kjenne Are fra hans mange år som prest i Måsøy, og flere vikaropphold i nord, etter at han ble pensjonist.

Når Are reiser sørover igjen i midten av november, erstattes han av Liv Øyen Strind. Som ektefødt Honningsvåging, er hun godt kjent i Nordkapp. Liv er utdannet diakon og har jobbet mange år på Østlandet, men er nå pensjonist og har takket ja til å hjelpe sin gamle menighet. Som diakon er hun godkjent av Biskopen til å utføre det meste av prestetjenester, inkludert gudstjenester og begravelser. Hun blir hos oss fram til midten av desember. 

Jul med Onar

Når jula kommer med alle sine gudstjenester og arrangement, får vi en "gjesteopptreden" av sokneprest Onar Haugli, som skal være i Honningsvåg hele jula. Han vil holde skolegudstjenesten før jul og også gjennomføre julens andre gudstjenester. Du finner oversikten over gudstjenester her

Kun en prest 

Når vi skriver 2020 er Cato Engebretsen tilbake etter endt permisjon. Men Nordkapp har fortsatt kun en prest. En person rekker naturligvis ikke over like mye som to, så fra tid annen vil være en vikar som forretter begravelse, eller holde gudstjeneste i Nordkapp.

 

Kontaktinformasjon for Nordkapp menighet

Post- og besøksadresse:
Menesgata 1
9750 Honningsvåg

Åpningstider kirkekontoret:
Mandag 09.00 -14.00
Tirsdag 09.00 -14.00
Torsdag 09.00-14-00

Telefon: 77 30 07 33
E-postadresse: post@kirken.nordkapp.noBeklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"