Årsmøte

Velkommen til årsmøte i Svalbard kirke etter gudstjenesten søndag 22. mars. Årsmøtet er ei viktig anledning til å reflektere over året som har gått. Årsrapport og regnskap for Svalbard Kirkeråd blir lagt fram for godkjenning. Og Svalbard kirkes årsrapport blir også presentert. Dette året er det ikke valg på Kirkeråd. Saker til årsmøtet meldes innen 19. mars til post.svalbard@kirken.n

Denne søndagen er det Maria Budskapsdag og Longyearbyen Blandakor er med i gudstjenesten. Det vil sette et fint preg på denne søndagen som jo er festdagen som lyser opp i fastetida. Varmt velkommen!
Biskop Olav Øygard skulle ha vært med oss denne dagen både på gudstjeneste og årsmøte, men vi har valgt å følge de samme retningslinjene som Sysselmannen, Lokalstyret, UNIS og Norsk Polarinstitutt og dermed avlyst dette eksterne besøket. Det beklager både vi og biskop Olav sterkt, men vi vil finne ei ny tid for besøket.

Kontaktinformasjon for Svalbard Kirke

Svalbard Kirke ligger på Skjæringa i Longyearbyen.

Pb 533
9171 Longyearbyen


Kontoradresse:  Vei 303

E-post:  post.svalbard@kirken.no. Telefon: 79 02 55 60
Telefon- og besøkstid:  Tir-fre 10-14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"