Inspirasjonskveld - Livet i tenåringsfamilien - Torsdag 24.11 kl. 18.00 i Byåsen kirke

For fjerde år på rad kommer psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery for å gi oss et livsnært, humoristisk og engasjerende foredrag om livet i tenåringsfamilien. Konfirmantforeldre er spesielt invitert.

Etter veldig mange positive tilbakemeldinger fra tidligere konfirmantforeldre, gjør vi årets inspirasjonskveld åpen for alle.

Livet i tenåringsfamilien byr på mange gleder, men også noen utfordringer. Denne inspirasjonskvelden tar for seg måter å støtte ungdommen på slik at det blir plass til alle i familien. Hvordan fylle rollen som tenåringsforelder - fra bedrevitenede oppdrager til kvalifisert samtalepartener?

Hedvig Montgomery har mange års erfaring med ungdom og familier, og som kurs- og foredragsholder i ulike sammenhenger for å hjelpe familier med å forebygge. I tillegg har hun bidratt som spaltist i ulike dagsaviser og på andre måter bidratt med psykologisk kunnskap i det offentlige rom. Hun har også blitt brukt som rådgiver i utsilingen av deltakere til mange realityprogrammer på TV.

«Å oppdra barn handler om å stole på egen magefølelse, å kjenne sitt barn og å vite noe om barns utvikling generelt. Gjennom å kombinere kunnskap og følelser vet du når du skal holde og når du skal slippe barnet. Å være forelder er ikke noe du kan være etter en metode eller bok, det er noe som vokser seg frem i familien og hvor alle bidrar», sier hun.

Det er fjerdje året Hedvig Montgomery kommer til Byåsen kirke. De mange tilbakemeldingene fra foreldrene har vært svært positive. Hun bekrefter og utfordrer foreldrerollen på en veldig god måte, slik at man går inspirert hjem.

Gratis inngang. Servering av kaffe, te og twist.

Velkommen!

Hjemmesidene til Byåsen menighet

Byåsen kirke på kart

Kontaktinformasjon for Kirkelig fellesråd i Trondheim

Besøks- og leveringsadresse:
Munkegata 6, Trondheim

Post- og fakturaadresse:
Kirkelig fellesråd i Trondheim,
Postboks 2300 Torgarden
7004 Trondheim
E-postadresse:
post.trondheim@kirken.no

Hjemmeside: www.kirken.no/trondheim

Org.nr. 976 998 294

Åpningstider:
Mand. - fred. 08.30 -15.00
Felles sentralbord: Tlf. 994 36 000
Åpent mand., onsd., torsd. og fred. kl. 08.30 - 14.30
og tirsd. kl. 08.30 -13.30

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"