MiniKrybba Tweens for 5.-7.trinn

NB: VI KAN IKKE GJENNOMFØRE TWEENS AKKURAT NÅ. BEKLAGER SÅ MYE! En etter-skoletid-klubb på kirkesenteret på onsdager. Velkommen!

Vi er veldig glade for å starte opp igjen klubben, og har gjort noen endringer for å bedre smittevernet. 

5. klasse:

14. okt., 28. okt., 11. nov. og 25. november

6. og 7. klasse:

21. okt., 4. nov., 18. nov. og 2. desember

Felles utendørs juleavslutning 9. desember.

Endringer kan forekomme.

Vi ønsker å være et trygt og godt sted hvor tweensa kan komme og henge med venner, gjøre lekser, spise litt og være med på ulike aktiviteter. I tillegg til ukas aktivitet vil det alltid være mulig å spille brettspill, gjøre ulike enkle formingsaktiviteter eller annet man har lyst til. Vi prøver å holde fokuset borte fra mobilene mens de er her.

Ukas aktivitet vil variere fra gang til gang, og vil for eksempel være Minute-to-win-it, bingo, batikk, lego challenge mm. Vi trenger flere voksne til gjennomføringen, så ta gjerne kontakt om du har mulighet til å bidra en onsdag eller flere!

Skoledagen avsluttes på forskjellige tidspunkt for barna, men vi er her fra kl.13.15 og er klare for å ta imot de som kommer. Fra kl.14 har vi enkel matservering og oppskjært frukt. Kl.14.30 starter vi aktiviteten, og da ønsker vi at barna skal være med til kl.15.30. Men de kan velge om de vil være med på ukas aktivitet eller fortsette med det de holdt på med. Kl.16.15 stenger vi for dagen.

Vi er medlemmer i Norges KFUK-KFUM. Medlemskontingenten kommer på 300kr dette semesteret, men med mulighet for søskenmoderasjon og minsteprismedlemsskap for dem som har behov for det. Dere får en rekke gode medlemsfordeler.

 For dem som ikke kjenner til Norges KFUK-KFUM så er det er en kristen barne- og ungdomsorganisasjon med 17.000 medlemmer i 500 grupper over hele landet. Og med gruppa vår ønsker vi å være med på å bygge åpne, trygge fellesskap hvor barn og unge kan være seg selv, og hvor de blir utfordret til å stå opp for andre.

Påmelding gjøres via denne lenken: https://kfuk-kfum.no/bli-med/bli-medlem/meld-deg-inn?id=151418

For mer informasjon om organisasjonen kan dere besøke https://kfuk-kfum.no/

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"