Sorgarbeid og sorggrupper i Sverresborg menighet

Trenger du noen å snakke med om sorg? Sverresborg menighet tilbyr både individuelle samtaler og sorggrupper for deg som opplever sorg.

 

Noen å snakke med

Det kan være godt å ha noen å snakke med om det som har skjedd og reaksjonene før og etter dødsfallet. Ofte er det godt å snakke med noen som står i en liknende situasjon. Sorggrupper arrangerers som samtalegrupper i regi av menigheter (kirken) og andre ideelle organisasjoner.

Sorgens mange spørsmål

"Har jeg for mange/for få følelser?", "Hvor lenge skal jeg sørge?", "Hva er normal sorg?". Det finnes mange spørsmål uten enkle svar, fordi vi mennekser møter tapserfaringene på ulikt vis. Det er ingen riktig eller gal måte å sørge på. Det som vil være felles for alle er at vi bærer med oss tapserfaringene videre i livet

Sorggrupper i kirkelig regi

Den norske kirke i Trondheim og Klæbu tilbyr sorggrupper. Gruppene er åpne for alle, uansett verdi- og livssyn. De ulike gruppene samordnes slik at man kan finne den gruppen som passer best. Hensikten er at deltakerne skal kunne dele sin sorg og lytte til hverandre, og på den måten være til gjensidig hjelp og støtte.

Det startes nye grupper hver vår og høst. Gruppene ledes av prest, diakon eller andre med kompetanse og erfaring fra sorgarbeid. De fleste gruppene møtes 7-8 ganger i løpet av et halvt års tid. Barne- og ungdomsgrupper kan opprettes ved behov, og vil følge et eget og tilrettelagt opplegg.

Kontakt for Sverresborg menighet

Dersom du ønsker mer informasjon om tilbudet, eller trenger noen å snakke med om sorgen er det bare å ta kontakt med prestene i Sverresborg menighet Hans Kristian Solbu og Silje Kristin Meisal.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"