Aktuelle konferanser på barne- og ungdomsfeltet framover

Endelig er det mulig å samles til konferanser, og det er mange spennende muligheter framover for både faglig og sosialt påfyll. Konferansene tematiserer dåp, konfirmasjon, mangfold, trosopplæring, tro som bærer, ungdom og fellesskap. Kirkerådet er medarrangør, og du kan leser mer om tema og påmelding her

Aktuelle konferanser på barne- og ungdomsfeltet framover

Fadderkonferanse 31.mai i Lillestrøm 

Kirken er i endring – og fadderrollen med den. Hva er det å være fadder i vår tid? Lillestrøm menighet og Nedre Romerike prosti inviterer i samarbeid med Kirkerådet, til en konferanse om fadderrollen i Lillestrøm kirke. Dette er en åpen fagdag for alle kategorier kirkelige ansatte. Et av målene med dagen er at deltakerne skal reise hjem med kreative ideer og tanker til hvordan fadderrollen kan videreutvikles. Innledningene vil bli lagt ut digitalt i etterkant. 

Konferansen arrangeres av Lillestrøm menighet og Nedre Romerike prosti i samarbeid med Kirkerådet. 

Påmelding til Fadderkonferansen gjøres her

Les mer om programmet og bidragsytere på Fadderkonferansen i Lillestrøm her!

Nordisk konfirmantlederkonferanse “Himmelsk mangfold” 20-22. september i Tromsø 

Nordisk konfirmantlederkonferanse arrangeres på omgang mellom de nordiske land. I 2022 arrangeres dette i Norge og byen blir Tromsø. 

Konferansen har fått tittelen Himmelsk mangfold! Få ting beskriver et konfirmantkull bedre. Konferansen ønsker å se på ulike sider ved mangfoldet og ha foredrag, seminarer, kultur og samtaler! Alle som ønsker å delta er velkomne, og konferansen samler ansatte og frivillige som arbeider med konfirmanter lokalt, og nasjonalt i de nordiske landene. 

Konferansen er arrangert av KUFO i samarbeid med Presteforeningen, Døvekirken, Samisk kirkeråd. Kirkerådet, Nord-Hålogaland bispedømmeråd, KA og lokale ansatte i Nord-Hålogaland bispedømme. 

 

For mer informasjon og påmelding trykk her 

 

image26t0r.png

Vi inviterer til Trosopplæringskonferansen på The Qube igjen! Endelig skal vi møtes og få påfyll av musikk, latter, samhold, ny kunnskap, og vi skal få feire gudstjeneste sammen.   

Det blir energi fra scenen med musikk, fra klassisk guttekor til harde trommer og salmesang.  Vi skal senke skuldrene og høre om hvordan vi som kirke kan gi videre en tro som bærer gjennom livet. Hvordan møter vi barn og unge i en hverdag med små og store kriser? Hva er, og hvordan forholder vi oss til, influenserteologi? Hva betyr Tro som bærer i møte med psykisk helse og bærekraft? Hvordan kan kirken og organisasjonene samskape med kommunen for å løse utfordringer i samfunnet? 

Smakebiter på aktuelle tema fra årets seminarprogram er: 

  • Ledelse av frivillige 
  • Moderne slaveri - hva er det og kan vi gjøre noe med det? 
  • Hvordan lage en gudstjeneste som favner alle? 
  • Tro som bærer – hjemme 

Konferansen er arrangert av IKO med støtte fra Kirkerådet, i samarbeid med KA og Kirkens Nødhjelp. 

For mer informasjon om konferansen se her

UKT-konferansen #bedresammen på MF vitenskapelig høyskole 20-21.oktober 

Årets UKT konferanse (ungdom, kultur og trosopplæring) ønsker å sette fokus på fellesskap. Hva slags fellesskap er det kirken er gode på å skape? I kirken inviterer vi til fellesskap på mange forskjellige måter; til gudstjeneste, konfirmantarbeid, ungdomsklubb, ledertrening, trosopplæringstiltak og mye mer. Men må vi, etter to år med pandemi, tenke nytt om hva vi inviterer til? Hva slags fellesskap er det unge og unge voksne i dag søker etter? Hvem er det som faller utenfor fellesskapene våre? Disse, og mange, flere spørsmål ønsker vi å belyse fra forskjellige vinkler gjennom hovedforedrag, seminarer og workshops. UKT konferansens mål er å få teori og praksis til å snakke sammen, slik at vi kan bli bedre fagfolk og praktikere. Vi håper å se deg på konferanse! 

Konferansen arrangeres av MF vitenskapelig høyskole i samarbeid med Kirkerådet, KFUK-KFUM, NMSU og Norges kristne folkehøgskolelag.

Konferansens hjemmeside

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"