Utrulling av Kirka vår

«Kirka vår - samlet plan for arbeidet i soknet» er en viktig del av det å være folkevalgt og ansatt i kommende periode. Derfor lager Kirkerådet løsninger for at de som er ansatt og de som er menighetsrådsmedlemmer enkelt kan få lesetilgang til sokn de er knyttet til.

Utrulling av Kirka vår

Rådsmedlemmer
Om noen dager går det et SvarUT-brev til alle menighetsrådsmedlemmer om at de kan be om tilgang til «Kirka vår». De blir sendt til et skjema som er koblet sammen med valgresultatet. Ved å fylle inn skjemaet, får menighetsrådmedlemmer enkelt tilgang til «Kirka vår». Kirkerådet ønsker med dette at alle nye rådsmedlemmer får lik informasjon om dette. Mange sokn har sitt eget system for å ønske velkommen folkevalgte, og svarUT-brevet er ikke ment som en erstatning for det. 

I tillegg til informasjon om «Kirka vår» vil brevet også inneholde kort informasjon om håndboken for menighetsråd og fellesråd, kurs for nye menighetsråd og ressursbanken.

Ansatte
De ansatte vil i løpet av de neste ukene få lesetilgang til alle sokn i fellesråd de er tilknyttet. Når denne tilgangen er gitt, vil dette bli kunngjort i ulike kanaler. 
  
Skrive og admin-tilgang
Mange rådsmedlemmer og ansatte trenger skrive- eller admin-tilgang for å gjøre de det skal i «Kirka vår». Kirkerådet jobber med hvordan dette skal kunne endres av kirkeverge eller daglig leder, og oppdatert informasjon vil ligge på ressursbanken.no/kirka-var.  

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"