Be for klimatoppmøtet

I november samles verdens ledere til klimatoppmøte i Glasgow. Bispemøtet oppfordrer alle menigheter til å be for klimatoppmøtet i Glasgow under gudstjenestene 7. november.

Preses Olav Fykse Tveit og hele bispemøtet oppfordrer til forbønn for klimatoppmøtet. Foto: Bo Mathisen/Den norske kirke

– Når verdens ledere og forhandlingsdelegasjoner møtes i Glasgow 31. oktober – 12. november, vil vi be om at de gis mot og evne til å fatte kloke beslutninger som er til beste for verden og skaperverket, sier preses Olav Fykse Tveit.

– Vi håper at det kan bes for klimatoppmøtet under alle gudstjenester i Den norske kirke søndag 7. november. Og vi står ikke alene. Kirker over hele verden kommer til å be for dette møtet. Norges Kristne Råd har også oppfordret alle kirker i Norge til å be for klimatoppmøtet, avslutter Fykse Tveit.

I Norges Kristne Råds oppfordring til forbønn for klimatoppmøte, vises det til en forbønn som er utarbeidet av Korvei. Se bønnen på nettsiden til Norges kristne råd.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"