Gratis innføring i Teams før sommeren

Skal du i gang med Teams, eller ønsker du å bruke det mer aktivt i arbeidshverdagen? Da kan du delta på vår digitale drop-in på onsdager klokken 14 i mai og juni. Vi oppfordrer deg til å delta sammen med kollegaer. Meld deg på via ressursbanken. Tilbudet er for alle ansatte i Den norske kirke.

Bilde: Gerd Altmann, Pixabay

Tilbudet organiseres som en åpen webinar-rekke i fire deler, der hver del har et overordnet tema. I første halvdel av hver drop-in presenteres noen tips knyttet til temaet i webinar-overskriften. I siste del kan du selv stille spørsmål om smått og stort via chatten. 

- Vi legger opp til en uformell tone, og oppfordrer deg til å bli med på drop-in sammen med dine kollegaer. Da kan dere sammen stille spørsmål, eller gi innspill til kurs og opplæringsmateriell dere ønsker å få tilgang til.

Det sier Sunniva Opsahl, produkteier for Kirkens lokale skrivebord. Hun skal selv lede drop-in-møtene sammen med Anna Kaasen, som har ansvar for opplæring og kommunikasjon om løsningen.

Gå til påmelding i ressursbanken her. 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"