Medarbeiderundersøkelse 2023

Til høsten er det igjen medarbeiderundersøkelse, der alle ansatte i hele kirken inviteres med. Dine svar vil bidra til å gi et riktigst mulig bilde av arbeidsmiljøet i Den norske kirke.

Illustrasjonsfoto. Foto Marius Vervik

I år kan alle fellesråd få nyttig informasjon om hvordan medarbeiderne opplever sin jobb, gitt tilstrekkelig antall svar (5 personer må besvare undersøkelsen). For å delta, er det viktig at kirkevergene er oppmerksomme på hvordan man sikrer at sitt fellesråd kan være med – dette kommer det mer informasjon om etter sommeren.  

Medarbeiderundersøkelsen skjer annet hvert år. Den forrige undersøkelsen i 2021 ga viktig informasjon som er brukt for å skape en kontinuerlig medarbeiderutvikling og bedre arbeidsmiljø for alle.  

Start forberedelser til høstens undersøkelse ved å sette dette på agendaen i ditt arbeidsfellesskap.

På denne lenken finner du informasjonssiden om medarbeiderundersøkelsen. Her finnes også en ressursside for ledere med støtte til å arbeide med prosessen før, under og etter medarbeiderundersøkelsen sendes ut.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"