Webinar om stemmebruk

Førstelinjetjenesten er publikums første møte med kirken eller menigheten, og omfatter de som blant annet besvarer sentralbord eller jobber i resepsjonen. Nå kan du lære mer om stemmebruk og kroppsspråk fra logoped Gry Sandland i nytt webinar.

Illustrasjonsfoto. Foto Bo Mathisen

30. mai er det webinar for førstelinjetjenesten. Dette er en fortsettelse fra webinaret som ble gjennomført 8. mars. Se opptak av webinar her.

I webinaret 30. mai får vi med oss logoped og foredragsholder Gry Sandland som skal holde webinar om OSKAR – en kommunikasjonsmodell. Foredraget tar for seg hvordan førstelinjetjenesten vil fremstå om de blir bevisst sin kommunikasjon med fokus på balanse mellom ord, stemmebruk, kroppsspråk, artikulasjon og rytme. 

Gry vil hjelpe med å styrke førstelinjetjenesten i stemmebruk og kroppsspråk slik at de i kommunikasjon fremstår imøtekommende, pålitelige, trygge og empatiske i resepsjon eller sentralbord. Et viktig førsteinntrykk for folks oppfatning av Den norske kirke. 

Dette webinaret er åpent for alle som vil delta. Det er flere enn bare førstelinjetjenesten som har mye kontakt med frivillige, medlemmer og andre hvor det kan være fint å ha lært noe grunnleggende om stemmebruk.

– Jeg er glad for at vi nå kan tilby et nytt kurs som er særlig beregnet på den viktige førstelinjetjenesten – kirkens ansikt utad, sier direktør i Kirkerådet Ingrid Vad Nilsen.

– Når dette webinaret er åpent for alle, gir det flere en mulighet til å lære god stemmebruk og kommunikasjon i møte med de som kontakter kirken.

Meld deg på webinaret 30. mai her.

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"