Videre utvikling

Selv om Skjer i kirken er lansert er det fortsatt mange planer for videreutvikling. Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med utvikling.

Smidig tilnærming for å holde brukernes behov i sentrum

Visjonen for digitaliseringsarbeidet til Den norske kirke er "Tilgjengelig kirke", og målet er at kirkens digitale løsninger skal ha brukernes behov i sentrum. 

Vi tror at den beste måten å lage gode tjenester som har brukernes behov i sentrum er å hele tiden lytte til erfaringer og behov, og utvikle utfra det. Derfor jobber vi i perioder på to uker om gangen, for å raskt få erfaringer og lære, og hele tiden å ha mulighet til å justere retning. Dette gir en dynamisk oppgaveliste som hele tiden har som mål å produsere det neste som gir brukeren mest verdi.


Fokusgruppe og tilbakemeldinger

For å undersøke hypoteser vi har, og for å sette en god retning for arbeidet, har vi jevnlige møter med en fokusgruppe av ansatte. I tillegg er det viktig for oss med tilbakemeldinger underveis i arbeidet, noe vi får gledelig mye av.

Dersom du har en tilbakemelding, f.eks om en funksjon du kunne tenke deg, eller om noe som du kunne ønske var enklere, så send oss gjerne en melding i skjemaet nederst på siden her!


Videre utvikling

Etter at vi presenterte Skjer i kirken på allmøtet for alle ansatte i Dnk mars har vi fått mange konstruktive tilbakemeldinger, som blant annet har ledet til at vi nå utvikler en forbedret versjon av arrangørportalen.

I den kan du blant annet legge inn geolokasjon istedenfor gateadresse dersom dere har et lokale uten adresse. I tillegg blir forsinkelse fra du trykker publiser til du ser arrangementet på skjerikirken.no redusert fra 35 min til ca 5 min. 

Vi nærmer oss også å kunne teste ut en direkte integrasjon mellom Medarbeideren og Skjerikirken, så en skal få bedre kontroll på hva en publiserer.

Liste over hva vi jobber med, og funksjoner vi har på listen, kan du se på intranettet. Link nederst på siden.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"