Talkshow og fastegudsteneste for ungdom

Fredag 27. mars kl. 18.00 er det premiere for nytt talkshow på nettet for unge i Bjørgvin. På søndag 29. mars kl 18.00 kjem det også ei unik ungdoms-nettgudsteneste i samband med fasteaksjonen.

Showet er spekka med konkurransar, andakter, "grill ein kristen", videohelsingar, vekas anbefalingar og mykje meir! I denne første episoden får du også ein proff guide til korleis samle inn pengar til fasteaksjonen uten å spre smitte!

Solveig H. Birkenes og Henny Genius leier showet idag! Sjekk det ut via denne linken frå kl. 18.00 i dag, fredag 27. mars


Fasteaksjonsgudsteneste for ungdom
Søndag 29. mars kl 18.00 kjem det også ei unik ungdoms-nettgudsteneste i samband med fasteaksjonen. Med lovsangsband, ungdomsprest og unge forbedarar, kan vi saman løfte blikket opp og ut, og førebu oss til fasteaksjonen på mandag eller tirsdag. Vi håpar du blir med på både gudstenesta på søndag og på den digitale bøsseaksjonen på tirsdag, sånn at vi kan hjelpe dei mange menneskai verda som lever utan tilgang på reint vatn!

Delta på gudstenesta via denne linken kl. 18.00 på søndag.

Solveig og Henny høyrer heime i ungdomsarbeidet på Askøy, men er for tida engsjert av Bjørgvin bispedøme for å laga fleire show og ei fasteaksjonsgudsteneste som blir sendt på nett.

[Missing text '/cookieconsent/missingConsentSharing' for 'Norwegian, Nynorsk (Norway)'][Missing text '/cookieconsent/missingConsentMessageFunctional' for 'Norwegian, Nynorsk (Norway)']

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"