Sorg og tap hos menneske med utviklingshemming

Sjå opptak av føredraget "Tap og sorg hos menneske med utviklingshemming" som vart halde av sokneprest Roar Strømme 13. oktober. Arrangementet var ein del av Sorgmånaden i Bjørgvin.

Sokneprest og inkluderingsrådgjevar Roar Strømme har vore engasjert i inkluderingsarbeid lokalt, nasjonalt og internasjonalt i mange år. Han har halde kurs om dette temaet både for kommunar, helseføretak og på høgskular. Han er engasjert og har nær kjennskap til dei utfordringane som han fortel om i føredraget.

I video-opptaket er spørsmål og kommentarar frå tilhøyrarane i salen klippa bort, men dei fleste av svara frå føredragshaldaren er med.

Dette arrangementet er en del av "Sorgmånaden 2020" som blir arrangert av Kirkens SOS Bjørgvin i samarbeid med Kirkens Bymisjon Bjørgvin, Fana prosti og Bjørgvin bispedøme.

For meir informasjon om sorgmånaden, sjå lenke nedst på sida.

[Missing text '/cookieconsent/missingConsentSharing' for 'Norwegian, Nynorsk (Norway)'][Missing text '/cookieconsent/missingConsentMessageFunctional' for 'Norwegian, Nynorsk (Norway)']

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"