Velkommen til stille, bøn og bibelmeditasjon!

Velkomen til retreat i Bergen. Førstkomande retreat på Søsterhjemmet på Haraldsplass blir onsdag 27. april kl. 18.00 - 21.00.

Program våren 2022

• Onsdag 27. april kveldsretreat kl. 18 – 21
    Annbjørg Vågen og Bård Haukedal har ansvar. Måltid.
  • Onsdag 1. juni kveldsretreat kl. 18 – 21
    Liv Ekeland har ansvar. Måltid.

Retreata i Bergen finn stad på Søsterhjemmet Bergen diakonissehjem, Ulriksdal 8.

På retreatsamlingane på Søsterhjemmet legg vi til rette for kvile og bøn. Vi trekkjer oss tilbake for ei tid. Retreaten er stille. Evt. måltid (kr. 50,- om ikkje anna er oppgitt) er stille, gjerne med musikk. Ein fast rytme med tidebøn og gudsteneste, hjelper oss å falle til ro. Vi får høve til sjølv å bli nærverande hos Han som alltid er nær. Retreaten gir rom for å møte bibeltekstar, åleine og i fellesskap. Retreat er for deg som ønskjer en nærmare relasjon til Gud, og samanheng mellom kvardagsliv og tru. Det er tilbod om samtale og forbøn på dei fleste retreata.

Retreat er noko for deg som ønskjer:

• ein nærmare relasjon til Gud
  • impulsar i ditt bøneliv
  • samanheng mellom kvardagslivet og trua

Sjå meir på www.retreater.no