Velkommen til stille, bøn og bibelmeditasjon!

Velkomen til retreat i Bergen. Førstkomande retreat blir på Søsterhjemmet på Haraldsplass, onsdag 22. oktober.

Dei fleste retreata i Bergen finn stad på Søsterhjemmet Bergen diakonissehjem, Ulriksdal 8.

Program for hausten 2021

• Onsdag 22. september Kveldsretreat 18 – 20.
  • Onsdag 20. oktober Kveldsretreat 18 – 21.
  • Onsdag 17. november Kveldsretreat 18 – 21
  • Onsdag 8. og torsdag 9. desember
    Adventsretreat kl. 16.30 – 20.30 med middag, kaffepause og utvida høve til samtale. Påmelding innan 5. des. til tor.k.bergen@gmail.com
    eller 97 53 55 62. Kr. 150 pr. person pr. dag.

På retreatsamlingane på Søsterhjemmet legg vi til rette for kvile og bøn. Vi trekkjer oss tilbake for ei tid. Retreaten er stille. Evt. måltid (kr. 50,-) er stille, gjerne med musikk. Ein fast rytme med tidebøn og gudsteneste, hjelper oss å falle til ro. Vi får høve til sjølv å bli nærverande hos Han som alltid er nær. Retreaten gir rom for å møte bibeltekstar, åleine og i fellesskap. Retreat er for deg som ønskjer en nærmare relasjon til Gud, og samanheng mellom kvardagsliv og tru. Det er tilbod om samtale og forbøn på dei fleste retreata.

Retreat er noko for deg som ønskjer:

• ein nærmare relasjon til Gud
  • impulsar i ditt bøneliv
  • samanheng mellom kvardagslivet og trua

Sjå meir på www.retreater.no