Byggeklossen

Byggeklossen er Ulstein sokn sin barnehage! Vi har ope kvar onsdag og følgjer skuleruta. På Byggeklossen har vi blant anna songstund, leikar, aktivitetar og turgruppe.

Vi ynskjer alle som har barn opp til skulealder hjarteleg velkomen til Byggeklossen open barnehage kvar onsdag og torsdag mellom kl 09-15. Vi held til på Fredheim i Ulsteinvik, like ved kyrkja.

Her kan du kose deg i lag med barnet ditt, leike, halde på med formingsaktivitetar, ete lunsj, samlingsstund, babysong, turgrupper osb. Ein fin plass å vere for store og små.

Det koster kr. 50.- pr.fam kvar gong. Du får te, kaffi, mjølk og frukt.

Hjarteleg velkomen alle saman!

I september startar vi igjen med Babysong som også er del av kyrkja sitt trusopplæringsarbeid. Babysong er annakvar onsdag kl. 12.00 på Fredheim

Kontaktinformasjon for Ulstein sokn

Besøksadresse: