Takk for laget, Jørgen!

Jørgen Skogestad Kleiven har vore kapellan i Ulstein i fire år. Med takksemd og mange gode minner ser vi tilbake.

Kyrkjelyden tok avskjed med han på gudsteneste 27.09. med kyrkjekaffi etterpå. Det gjekk ikkje heilt utan tårer – for vi har blitt veldig glade i Jørgen og han og familien har likt seg godt her. Vi er takknemlig for alt han har bidratt med, og ønskjer han alt godt for prestetenesta i Bergens-området.

Matias Austrheim, tidl. sokneprest i Ørsta skal vere vikar for soknepresten her i Ulstein fram mot nyttår. Vi ønskjer han hjarteleg velkomen!

Kontaktinformasjon for Ulstein sokn

Besøksadresse: