Folketonemesse Kristi himmelfartsdag

Tradisjonen tru blir det Folketonemesse på Kristi Himmelfartsdag, torsdag 30 mai, kl. 12:00 Grunna værmeldinga er arrangementet FLYTTA TIL ULSTEIN KYRKJE

Fleire musikarar deltek: Øyvin Sønnesyn (gitar), Line Lervik Aksnes (fiolin), Nadia Demirova (fiolin), Einfrid Grindheim (bassgitar) og organist Ståle Helvig (piano). Folketonepreget vil vise igjen i musikkutvalet: Dei liturgiske ledda er komponert i folketonestil av musikaren Jo Asgeir Lie, og salmane er stort sett norske og utanlandske religiøse folketonar som er kjente og kjære. Prest/liturg blir Margit Lovise Holte. Gudstenesta startar kl.12. Ta gjerne med nistepakke og kaffe til "kyrkjekaffen" etter gudstenesta.

Kontaktinformasjon for Ulstein sokn

Besøksadresse: