Karine Sæter vigsla til diakon

Med Korklubben, pappa- band og Ulstein KFUK-KFUM som sto for kyrkjekaffen, var det duka for ei familiegudsteneneste kyrkjelyden hadde lengta etter.

Sjølv om Karine har vore tilsett i Ulstein sokn ei stund er vigslinga noko som understreker betydninga av tenesta både for medarbeidaren og for kyrkjelyden. Å vere kalla til å leia kyrkje si omsorgsteneste er ei oppgåve med mange facetter.

Gjennom diakonien har kyrkja ei brei kontaktflate inn i lokalsamfunnet og diakoniarbeidet i Ulstein sokn betyr mykje for både fellesskapen i kyrkjelyden og ei god samfunnsutvikling.

Biskop Ingeborg Midttømme sto for vigslinga. Ho hadde med seg diakonirådgjevar Eline Elnes Rabbevåg og prost Ingeborg Matre. Fungerande sokneprest Jørgen Skogestad Kleiven leia oss trygt gjennom gudstenesta der mange frivillige og heile staben bidro. Ein fest for kyrkjelyden!

Vi ønskjer Karine Guds velsigning i si teneste!

Kontaktinformasjon for Ulstein sokn

Besøksadresse: