Dåpsskulen for dei som er født i 2016. Januar-februar 2022

2022 blir eit spennande år for deg som skal byrje på skule! Om du har lyst, kan du allereie i januar vere med på eit av dei mest populære trusopplæringstilboda våre, nemlig Dåpsskulen i Ulstein kyrkje. Her kan du bli kjent med andre som skal byrje på skulen til hausten.

Påmeldinga til dåpsskulen er opna - og desember desember går fort, så om de veit at barnet skal vere med, meld det på+ allereie no. Elles så er det mogleg å melde seg på heilt fram til/på infomøtet.

PÅMELDINGSSKJEMA nederst på denne sida.

Viktige datoar for dåpsskulen i 2022

Tirsdag 18. januar kl. 17.30 -1. samling. Tema: Kyrkja

Tirsdag 25. januar kl. 17.30 - 2. samling. Tema: Sakkeus

Tirsdag 01. febuar kl. 17.30 - 3. samling med kveldsmat.  Tema: Bartimeus

Tirsdag 8. febuar kl. 17.30 - 4. samling. Tema: Jesus stiller stormen

Søndag 13. februar kl. 11.00  - Avslutningsgudsteneste og avslutningsfest på Fredheim.

Det er fint om ein vaksen er med på barnet på samlingane. Om ikkje mor eller far kan, kan de til dømes spørje ein fadder tante eller bestefar, om dei kan vere med.

Påmelding på nettsida til Ulstein sokn: www.ulsteinkyrkje.no

Påmelding: Vi har plass til mange så meld dykk på!!

Dåpsskulen er eit tilbod i kyrkja for barn som fyller 6 år i 2022.  Ulstein sokn har ein trusopplæringsplan frå dåp til 18 år. Ved å følgje denne, vonar vi at barnet dykkar får ei god innføring i den trua dei er døypte til.  Sidan 2003 har iallefall halvparten av 6 åringane vore med på dåpsskulen!  Barnet får best utbyte av å vere med på alt, men dagane er travle og om det ikkje skulle passe ein dag så sender de berre melding til Ingrid eller Bjørn.

Tryggleik. Vi i Ulstein kyrkje ønsker å lage gode arrangement der borna føler seg sett og er trygge. Det krevst politiattest ved tilsetting for dei som skal jobbe med barn og unge Ulstein  sokn.

Eigenbetaling: Vi set pris på at dei som kan, betalar kr. 100. Dette går til bok og andre utgifter knytt til Dåpsskulen. Vipps til 80743.  Merk med “Dåpsskulen” og namn på deltakar.

Kontakt oss gjerne om de lurer på noko eller om det er noko de tenkjer det er greitt at me veit om. Når vi veit, kan vi legge til rette for barnet ditt, så opplevinga blir god.

Velkomen til 4 onsdags samlingar og 1 kjekk samling! Om det er noko de lurar på så er det berre å ta kontakt med Bjørn Losvik eller Ingrid Madli Sæter. Medarbeidarane på Dåpsskulen blir dette året Bjørn Losvik, Ingrid Madli Sæter og Ståle Helvig.

Bjørn Losvik; tlf. 90580051                                          bl669@kyrkja.no

Ingrid Madli Sæter; tlf. 47401349                                 im678@kyrkja.no

Ulstein kyrkjekontor; tlf. 70017680                               post.ulstein@kyrkja.no

PÅMELDINGSSKJEMA

Tillating til å sende informasjon om trusopplæring og andre tilbod som passer for barnet ditt til din epost adresse.
Bruk av bilde til bruk i Ulstein sokn sitt informasjonsarbeid der barnet mitt er godt synleg
Fint om de kan bidra med kr. 100 til kostnadene med bok, matrial og mat. VIPPS 80743

Kontaktinformasjon for Ulstein sokn

Besøksadresse: