Beredskapsnummer til kyrkja i Alver

Kyrkja i Alver har fått nytt beredskapsnummer slik at du i kritiske høve kan koma i kontakt med fellesrådsleiinga utanom vanleg åpningstid.

I kontortida (mandag til fredag mellom kl 10 og 14) bed vi om at du tek kontakt med oss på vårt hovudnummer: 4000 1691.

Mellom kl 14 og 22 på kvardagar og kl 09 og 22 i helgene er det mogleg å ringja vårt beredskapsnummer 4000 7410. Dette nummeret er tenkt brukt ved akutt behov for å kontaka leiinga i Alverkyrkja.

Merk: Dette nummeret skal ikkje brukast for å koma i kontakt med prest. Det finst ei nasjonal beredskapsordning for prestane som er kjend for politi, kriseteam osv.

Kontaktinformasjon for Alver kyrkjelege fellesråd

Kontoradresse: