Gravstell

Om du ønskjer hjelp til gravstell, så er det mogeleg å kjøpa denne tenesta. Det kostar 1500 kr året i 2021. Kostnaden frå og med 2022 vil vera kr 1.900. Med ein stelleavtale får du plantning til 17.mai, påfylling av sommarblomar, lyngplantar til hausten og krans til jul. Luking og vatning etter behov. Ta kontakt med kyrkjekontoret 56 16 72 90, eller post.austrheim@kyrkja.no for meir informasjon.

Kontaktinformasjon for Austrheim kyrkje

Austrheim kyrkjekontor Austrheimsvegen 1262 5943 Austrheim