Årsfest og inspirasjonssamling

Velkommen til årsfest og inspirasjonssamling på Kyrkjelydshuset torsdag 14. april kl. 18.30. Med oss i år har me prosten i Nordhordland, Geir Sørebø. Det vert allsong, litt underhaldning og god mat, for maten ber vi om at de betalar kr. 100,-.

Me håpar at kvelden skal binda oss saman og gje oss krefter og inspirasjon til vidare arbeid i kyrkjelyden. På samlinga vert også Årsmeldinga til soknerådet for 2015 lagd fram. (Årsmøte)

Du er hjarteleg velkomen.

Helsing Austrheim sokneråd

Det er ikkje påmelding.