Velkommen til ei ørkenvandring

Fyller du seks år i 2015? Da er du invitert til ei ørkenvandring i kyrkje!

Ørkenen er ein farlig stad... Vinden bles slik at ørkenen skiftar fasong og det er lett å gå seg vill. I ørkenen er det lite mat og lite å drikka. Sola brenn om dagen, og om natta er det skikkeleg kaldt. Du går ikkje i ørkenen hvis du ikkje verkeleg må!

Samlingana er 01.10, 15.10, 22.10, 29.10, 5.11 og 12.11

Tidspunkt: 17.30 - 18.30

NB i Austrheim kyrkje

Påmelding til ei ørkenvandring...