....velkommen til KLUBBEN!

KLUBBEN er ein open tweensklubb for 5.-8. klassingar som held til i Eikelandsosen bedehus kl. 19.00-21.00 fredagar etter plan.

På KLUBBEN er det aktivitetar som fotball, spel, biljard, konkurransar, hobby-aktivitetar m.m. Det er alltid andakt og kiosk - og pizza!

KLUBBEN hausten 2021: 22.okt. (jentekveld), 5. nov., 26. nov., 10. des.

Kontaktperson er kyrkjelydsarbeidar Eirun; Tlf. 94888506, ef882@kyrkja.no

Kontaktinformasjon for Fusa sokn

Vitjingsadresse: Andre høgda, Fjord'n senter

Kontoret er normalt ope vekedagar mellom 9 og 15.

Postadresse: Postboks 73, 5649 Eikelandsosen

Fakturaadresse: Postboks 73, 5649 Eikelandsosen eller epost post.fusa@kyrkja.no