Festivalen er i gang

Søndag gikk startskuddet for årets festival i domkirken med den internasjonale stjerne-kantoren Jean Baptiste Dupont. Mandag var det to barnekonserter med Petra og Ulven i Fagerborg, tirsdag var det to konserter i Sagene kirke og Margareta kyrkan. Og utover uken er det mer å glede seg til.

Kirkeverge Robert Wright ønsket velkommen under åpningskonserten i domkirken og takket kantorene i Oslo for initiatviet til festivalen og trakk frem det varierte programmet og de flotte instrumentene kirken har i hovedstaden.

Den franske og internasjonalt kjente organisten Jean Baptiste Dupont imponerte og berørte med domkirkens hovedorgel. Ryde & Berg fra 1998.

Kantor Bjørn Vidar Ulvedalen trakterte orgelet i Fagerborg kirke, da orgelfestivalen inviterte barn til Petra og Ulven og dukketeater, to konerster på mandag.

Stein Skøyeneie, kantor i Sagene kirken, avholdt en imponerende konsert på årets festvalinstrumnet, Hollenbach-orgelet fra 1891. Og tirsdag kveld spilte musikkstudenter i svenske Margaretha kyrkan på deres nye orgel.

Se programmheftet for resten av uken.

Kontaktinformasjon for Oslo orgelfestival

Finn Folke Thorp
E-post: ft424@kirken.no
Telefon: 951 93 602 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"