Babysang

Sang, musikk og bevegelse. - Babysang er et tilbud for alle med små barn. De fleste barna som deltar, er gjerne opptil omtrent ett år gamle.

Babysang gir barn og foreldre en mulighet til å være sammen og bli kjent med andre barn og småbarnsforeldre i nærområdet.

Babysang er et tilbud som passer godt for barn fra ca. 3-12 måneder, men også yngre og eldre barn er velkommen.

Babysangen foregår etter Korona-nedstengingen våren 2021 på torsdager ved Haugerud kirke. Babysangen foregår for tiden som utendørsarrangement. WC, stellebord og amme/mateplass er tilgjengelig inne.

Det er (utendørs) babysang hver torsdag i juni måned kl. 10.00 (babyer fra 7 mnd.) og 11.00 (babyer 0 – 6 mnd.).

Det er obligatorisk med påmelding hver gang  til Sara Moss-Fongen (se nederst).

Å lytte til musikk gjør godt for både barn og voksne, og kan få deg til å synge eller danse mer selv! Søk opp CDene "Gynge lite grann" og "Bom Chicka Bom" på Spotify eller Youtube!

Musikkpedagog Ellen Omdal Milsom leder Babysangen i Haugerud kirke.

Det er trivelig å være med, for både liten og stor. Se bare bildene nedenfor. Eller klikk her for å se en videosnutt.

Kontaktinformasjon for Østre Aker og Haugerud menighet

Menighetskontoret ligger i Haugerud kirke. Kontoret er normalt åpent tirsdag-fredag kl. 10-14.
Besøksadresse: Haugerud kirke Haugerudsenteret 47, 0673 Oslo. Postadresse: Postboks 33 Haugerud, 0616 Oslo.

E-post: post.oah.oslo@kirken.no