LED

LED er eit leiartreningsopplegg for 10.klassingar kor du får innføring i kyrkja sitt ungdomsarbeid, lærer om kommunikasjon, samarbeid og organisering, kristen tru, leiaransvar, deg sjølv og andre.

Leiartreningskurset har samlingar på torsdagar ein gong i månaden, ein leiarweekend på hausten, praksis tilpassa deg og eit fantastisk fellesskap!

Tema
Vi er innom tema som handlar om kven du er, kven Gud er, kva det vil sei å vere ein leiar, praktiske råd i møte med andre, kva vi gjer i eit styre og korleis vi kan samhandle med andre som er ulik oss.

Praksis
Når det gjeld praksis, så kjem vi til å snakka nærare om det på første samling. Då får vi som er leiarar høyre litt om kva du kan tenkje deg å delta på og så sørgjer vi i fellesskap for at du får ein variert og morsom praksis!

LED er eit gratis kurs, du får kursmateriell og middag på kvar samling.

For leiarweekend kostar det likevel noko å delta. MEN; økonomi skal ikkje vere noko hindring i å delta. Ta kontakt, så finn me ei god løysing.

Video frå tidligare leiarkurs:

Kontaktinformasjon for Øygarden kyrkjelege fellesråd

Takknemleg, tenande, frimodig