Nye rutiner for søknad til EVU-kurs

Kompetansekartet er nå avviklet og det er fra høsten 2017 etablert nye rutiner for søknad til EVU-kurs. De som skal søke om støtte og opptak til kurs skal ikke lenger gjøre dette via Kompetansekartet. Søkere skal først søke om støtte til EVU-kurs til sin arbeidsgiver for så å søke om opptak til kurset direkte til kursholder. Vi håper og tror at dette forenkler søknadsprosessen for alle.

Her følger rutinebeskrivelse for hva søker og arbeidsgiver skal gjøre i en søknadsprosess.
De nye rutinene gjelder f.o.m. opptak til kurs med søknadsfrist 15. september 2017.

Bispemøtet har utarbeidet en mal for søknadsskjema som kan brukes av søker og arbeidsgiver i søknadsprosessen for støtte til EVU-kurs.

Rutiner ved søknad om støtte til EVU-kurs

Søknad til biskop/arbeidsgiver

• Den enkelte prest søker biskop / arbeidsgiver tjenestevei om permisjon og evt. stipend/støtte ved å fylle ut søknadsskjemaet som ligger under.

• Søknadskjemaet sendes som vedlegg til epost til biskop / arbeidsgiver tjenestevei innen søknadsfristen:
    • Søknadsfrist vårsemester: 15. mars.
    • Søknadsfrist høstsemester: 15. september.

• Prosten videresender søknad med påtegning til biskop innen 5 virkedager etter å ha mottatt søknad fra søker.

• Biskop / arbeidsgiver behandler søknaden og sender svar på søknaden per mail til søkeren innen svarfrist:
    • Svarfrist vårsemester: 5. april.
    • Svarfrist høstsemester: 5. oktober.

Søknad til lærested

• Ved godkjent søknad fra arbeidsgiver søker presten selv om opptak til kurset ved å søke direkte til lærested. Se mer informasjon om søknadsprosessen mot lærested samt søknadsfrist under det enkelte kurs.

Vedlagte mal for søknadsskjema er i et låst word-format med skrivefelter.
For å skrive i dokumentet må man velge "Visning" + "Rediger dokument" etter at det er åpnet.

Kontaktinformasjon for Bispemøtet

Besøksadresse: