Stavkirkene i Sør-Aurdal

Vi er så heldige i Sør-Aurdal at vi har 2 stavkirker: Hedalen og Reinli, du ser bilde av dem i headingen her. Vi har åpent for omvisning i skolens sommerferie i begge stavkirkene: 19/6-14/8. Hedalen hver dag mellom kl. 1100-1700 unntatt tirsdager Reinli hver dag mellom kl. 1100-1700 unntatt onsdager. Lurer du på noe i forbindelse med åpningstider ta kontakt med oss på tlf: 41674669 . Billettsalg på stedet. Ønsker du omvisning utenom sesong vil vi forsøke å få til dette. Ta kontakt slik: post.sor-aurdal@kirken.no eller telefon 61348580 VELKOMMEN!

Artikkelsnarveger

Kontaktinformasjon for Sør-Aurdal kirkelige fellesråd

Besøksadresse:
Tingvollbakkin 9.
Kirkekontoret ligger i u-etasjen på kommunehuset i Bagn.

Postadresse:
Tingvollbakkin 15, 2930 BAGN

E-post:post.sor-aurdal@kirken.no.
Telefon: 61348580
Telefon- og besøkstid:
Tirsdag-torsdag  09-15

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings for this website / Location -> "Allow"