Prosjekt Kirkelig organisering

Forslag til ny organisering av Den norske kirke

Müller-Nilssen-utvalget har jobbet på oppdrag fra Kirkerådet for å utrede en ny organisering av Den norske kirke. Rapporten ble levert 31. mars 2021, og kan lastes ned her.

Müller-Nilssen-utvalget var hovedutvalget i prosjekt kirkelig organisering, i tillegg til fire arbeidsgrupper. Hovedutvalgets rrapport gir et grunnlag for videre arbeid med ny kirkelig organisering.

I mai 2021 skal Kirkerådet behandle rapporten, før saken sendes på bred høring i kirken. Det er Kirkemøtet som er kirkens øverste demokratiske myndighet, som gjør vedtak i saken. På denne siden kan du både lese ofte stilte spørsmål og du kan stille ditt spørsmål!

Kontakt

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings for this website / Location -> "Allow"