Prosjekt Kirkelig organisering

Forslag til ny organisering av Den norske kirke

Et hovedutvalg har jobbet på oppdrag fra Kirkerådet for å utrede en ny organisering av Den norske kirke. Deres rapport gir et grunnlag for videre arbeid med ny kirkelig organisering. Rapporten ble levert rett før påske, og kan lastes ned her.

Nå skal Kirkerådet behandle rapporten, før saken sendes på bred høring i kirken. Det er Kirkemøtet som er kirkens øverste demokratiske myndighet, som gjør vedtak i saken. På denne siden kan du både lese ofte stilte spørsmål og du kan stille ditt spørsmål!

Kontakt

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings for this website / Location -> "Allow"