Koret SingAlong - Alle skal med

Alle skal få være med, og de svakeste skal være i sentrum, heter det i SingAlong og SingAlong kidz i Grefsen menighet. Det handler om å gi trøst, trygghet og trivsel gjennom sosial omgang, musikk og dans i lek og alvor.

SingAlong er et kor for mennesker med kognitiv funksjonsnedsettelse i Oslo. Koret ble startet for 7 år siden med Anne-Grethe Akselsen som hovedarkitekt. Anne-Grethe er fortsatt dirigent, og får hjelp fra en stor og trofast gjeng frivillige. Først var det et tilbud for alle som bor i Grefsen menighet, men nå kommer folk fra hele byen, ja, alle skal få være med.

 

For noen år siden ble også Sing Along Kidz etablert. Hvert år har SingAlong-korene påskespill og julespill. De har åtte tirsdager på å øve inn hvert spill. Det er en fantastisk opplevelse å være tilstede på de etter hvert legendariske spillene, og Grefsen kirke blir fylt til siste plass.

SingAlong og SingAlong kidz er på Facebook

Adresse:
Gladsvei 47 Oslo 0486 OSLO
Telefon:
909 98 605

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"