Bli med å rekruttere til en jobb med mening!

Det er viktigere enn noen gang å rekruttere gode medarbeidere til kirkelige stillinger. Stavanger bispedømmeråd har derfor laget noen enkle kort, som nå leveres ut til alle menighetene i bispedømmet.

Menigheten kan skrive en liten hilsen på kortene, og dele ut til ungdommer som kan være interesserte i å ta kirkelig utdanning og jobbe i kirken.

Vi håper denne mini-kampanjen inspirerer menighetene til å kontakte ungdommer, slik at kirken også i framtiden får gode medarbeidere. Søknadsfristen til høyere utdanning er 15. april.

Bli med på rekrutteringskampanjen du også!

  • Del nettsiden jobbikirken.no
  • Framsnakk kirken vår! Den er landets største medlemsorganisasjon, med en visjon om Mer himmel på jord ❤
  • Er du kirkelig ansatt eller frivillig og har kontakt med ungdom? Snakk med dem om det å jobbe i kirken, lytt og vær på utkikk etter de som er litt interessert.
  • Del ut kortene som menigheten har fått fra bispedømmet til de du vil oppfordre til å vurdere kirkejobb. 
  • Er du ikke ansatt? Engasjer deg gjerne i menighetens ungdomsarbeid, korarbeid, ledertrening osv. Tenk etter hvem du kjenner som kunne være interessert i en jobb i kirken.
  • Budskap: Å jobbe i kirken er både spennende, variert og utfordrende. Her kan man bruke ulike sider av seg selv, nesten uansett stilling. Dette er en jobb med mening og framtid!

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"